Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Hemelvaart wedstrijd

26 mei-10:00 - 19:00

Tijdens Hemelvaartsdag organiseren we altijd een super leuke wedstrijd!

We beginnen ‘s-morgens met de dressuur. De deelnemers rijden op hun eigen niveau een proefje, deze wordt beoordeeld door de jury en degene met de meeste punten wint in zijn/haar klasse.
Hierbij maken we ook altijd onderscheid in manege pony’s en pension/huur/verzorg pony’s (of paarden). Ook volwassenen worden bij elkaar gerekend.

Na de dressuur wedstrijd is het tijd voor de behendigheidswedstrijd! We zetten dan een parcours neer waar je onder andere moet slalommen, over een sprongetje moet, een brief posten of een bal moet gooien. Je kan van alles tegen komen! Uiteraard wordt hier weer rekening gehouden met het niveau en worden de manege/pension/huur/kinderen/volwassenen weer van elkaar gescheiden in de uitslag.
Degene die de minste strafpunten maakt in de snelste tijd, wint!

Dan is er nog de over-all prijs. We tellen de punten van de dressuur en de punten van het behendigheidsparcours bij elkaar op en daar komt een winnaar uit.

En als kers op de taart hebben we nog een prijs voor degene die het leukst verkleed is. Het thema is ‘DISNEY’ en alle deelnemers mogen zich helemaal uitleven, zelfs de pony mag versierd worden!

We hopen op mooi weer en er met elkaar vooral een hele leuke dag van te maken!

Gegevens

Datum:
26 mei
Tijd:
10:00 - 19:00
Evenement Categorie:
Deel dit bericht!