WELKOM OP MANEGE DE KARPERHOEVE

De Karperhoeve richt zich op iedereen die op een veilige en leuke manier wil leren paardrijden. Of je nu beginner of gevorderd bent, iedereen is van harte welkom! Er zijn beginners- en gevorderden lessen, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Het welzijn van de dieren staat bij ons voorop. Daarom besteden we ook veel aandacht aan zaken zoals verzorging en het gedrag van het paard.

We hebben een 15tal pony's en paarden voor de lessen. We selecteren de pony's en paarden in eerste instantie op hun karakter, zij moeten betrouwbaar zijn. Daarnaast kijken we uiteraard naar de kwaliteiten van het dier zodat er voor elke ruiter een pony of paard op het gewenste niveau is.


"

De uitstraling van de Karperhoeve bij het binnenrijden op het erf, de sfeer, de goed verzorgde paarden en vooral de super leerzame lessen maakt het voor mij dat ik graag met plezier naar de Karperhoeve kom!


Sabrina Karapinar Kloppenburg 

"


Op de karperhoeve mag je zijn wie je bent, is iedereen welkom en heeft iedereen een warm hart voor de paarden, maar zeker ook voor de andere dieren!


Chantal Schrumpf


ACCOMMODATIE
We beschikken over een binnenbak (20 meter x 30 meter) en een all-weather buitenbak van (20 meter x 60 meter). De buitenbak is uitstekend verlicht en dus het gehele jaar door te gebruiken.

De paarden staan bij ons in stallen van 3 x 3 meter en de pony's in stallen van 2.5 x 3 meter. In de zomermaanden staan alle paarden en pony's overdag in groepsverband in de wei.

PENSIONSTALLING
U kunt ook op De Karperhoeve terecht voor pensionstalling: meer informatie

ACTIVITEITEN
We organiseren met regelmaat leuke en leerzame activiteiten op de Karperhoeve voor onze manege- en pensionklanten én voor iedereen die van paarden en pony's houdt. Een greep uit de activiteiten:

 • check
  onderlinge dressuur- en springwedstrijden
 • check
  clinics en workshops
 • check
  ponykampen
 • check
  theorie- en spelletjesdagen
 • check
  pony- en paardendagen

Kijk op onze Activiteitenkalender voor meer informatie!