Huren van een pony of paard

Dromen
Voor de kinderen is het vaak een droom om een eigen paard of pony te bezitten. Zij hebben echter nog geen besef wat dit eigenlijk allemaal inhoudt. En wat is een betere manier om het te leren dan om het te ervaren?

Mogelijkheden
Bij ons is er daarom een mogelijkheid om een pony of paard te huren voor 3 dagen in de week. Er kan dan 2x in de week vrij gereden worden en 1x in de week krijgen is er les in een groepsles. Het is ook de bedoeling dat de pony of het paard 1x in de week wordt uitgemest. Naar ons idee houden de kinderen op deze manier nog tijd voor vriendjes en vriendinnetjes maar zien ze ook dat het wel wat verplichtingen geeft.

Op deze manier proberen we de kinderen en ouders een indruk te geven over wat het nu precies inhoudt om een "eigen" pony of paard te hebben.

Aan wie verhuren we paarden en pony's
De pony's en paarden worden verhuurd aan volwassenen of kinderen die bij ons op de Karperhoeve ingeschreven staan. Daarnaast zal de instructeur toestemming geven dat je bekwaam genoeg bent om zelfstandig te kunnen verzorgen en rijden.

TARIEVEN

Huur pony - per maand - 3 dagen in de week

€ 180,00 per maand - incl. 1 groepsles

Huur paard - per maand - 3 dagen in de week

€ 190,00 per maand - incl. 1 groepsles

Huur pony/paard - per week  - in vakanties

€    75,00  - 6 dagen in de week

Huur pony/paard - per halve week - in vakanties

€     42,50  - 3 dagen in de week

WIL JE EEN PAARD OF PONY HUREN?
Neem dan contact op met Ineke of Inez!