KOM OP PONYKAMP BIJ DE KARPERHOEVE!

Wil je graag op ponykamp? Dat kan bij De Karperhoeve! We hebben verschillende kampen:

  • 1e Ponykamp -  19 t/m 23 juli 2021 (t/m 10 jaar) VOL 
  • 2e Ponykamp -  26 t/m 30 juli 2021  (vanaf 11 jaar) VOL
  • 3e Ponykamp -  23 t/m 27 augustus 2021  (t/m 10 jaar) VOL

PONYKAMP

In de eerste en de laatste week van de zomer vakantie organiseren wij het basis ponykamp. Dit kamp is vooral voor kinderen tot 10 jaar, zij mogen 1 nachtje blijven slapen en verder is de week gevuld met allerlei leuke activiteiten die in het teken staan van paarden en natuurlijk worden er ook allerlei leuke spelletjes gespeeld e.d.

Hier onder leest u alles over het ponykamp!

Op maandagochtend om half 10 zal het feest beginnen met het ontvangst. De overige dagen verwachten wij de kinderen 's ochtends om half 9 op de manege.

Elke dag beginnen we met de paarden in de wei zetten, voeren, opstrooien, uitmesten en vegen. Als dit klaar is, is er tijd voor een bekertje limonade met wat lekkers en gaat de eerste groep rijden. Wij doen elke dag wat anders met het rijden. Dit kan bijvoorbeeld zijn; dressuur, springen, een buitenrit, spelletjes of schriktraining. Terwijl de eerste groep aan het rijden is, zal de andere groep bezig gehouden worden met bijvoorbeeld een stukje theorie of voltige. 

Tussen de middag gezellig met elkaar wat eten. Ook hierin variëren we elke dag. Naast het harde werken en de paarden is er natuurlijk ook nog tijd voor spelletjes. Als het weer het toe laat kan er gezwommen worden en we zullen een keer een huifkarrit maken. Om 5 uur worden de kinderen weer opgehaald. 

Op donderdag is er de bonte avond. De kinderen maken zich op hun mooist voor een gezellige avond. Zij mogen met elkaar kiezen wat we deze avond gaan doen. Dit kan zijn een disco, pony pimpen, optredens, een nachtwandeling of iets anders! Deze avond mogen de kinderen ook blijven slapen op de Karperhoeve in de paardenstal! Dit is echter niet verplicht. Op vrijdag midden mogen de kinderen een showtje weg geven aan de ouders waarna het feest weer is afgelopen. Een onvergetelijke week op de Karperhoeve wat niet alleen heel leuk, maar ook heel leerzaam is!

"

Het was echt superleuk! Iedereen werd vriendinnen met elkaar en we hebben heel veel gelachen. Springen was leuk, net als de buitenrit en rijden met de huifkar. Stalin ging voor de huifkar, die is heel sterk. Volgend jaar wil ik weer op kamp! De bonte avond was supergrappig! Het logeren was ook superleuk en ik sliep pas om 3 uur in de nacht. "


Indy

PONYKAMP VANAF 11 JAAR 

Deze hebben we gepland staan in de 2e week van de vakantie. Tijdens dit kamp mogen de kinderen 2 nachten blijven slapen en zullen we met het rijden van de pony's nét even wat meer extra's doen. De rest van de activiteiten laten we zo snel mogelijk weten...

Natuurlijk mogen de kinderen van 11 jaar en ouder ook met de andere kampen meedoen. Andersom niet. Ben je bijna 11 jaar, dan is het geen probleem.

Voor dit kamp geldt dat je wel moet kunnen paardrijden om deel te nemen.

TARIEVEN

Ponykamp t/m 10 jaar voor leden*

€ 180,00 met een paard/pony van de Karperhoeve
€ 137,50 met een eigen paard

Ponykamp t/m 10 jaar voor niet-leden

€ 200,00 

Ponykamp vanaf 11 jaar voor leden*

€ 207,50 met een paard/pony van de Karperhoeve
€ 175,00 met een eigen paard

Ponykamp vanaf 11 jaar voor niet-leden

€ 227,50 

* Leden hebben een vaste les op de Karperhoeve


ReserVEREN
Vanaf 25 januari kunnen onze leden hun plek voor het kamp alvast reserveren.
Voor niet leden kan dit vanaf 15 februari.

Ja, ik kom op ponykamp!