KOM OP PONYKAMP BIJ DE KARPERHOEVE!

Wil je graag op ponykamp? Dat kan bij De Karperhoeve! We hebben verschillende kampen:


PONYKAMP

​In de eerste en de laatste week van de zomer vakantie organiseren wij het basis ponykamp. Beide weken zijn voor alle leeftijden, eerder wilde wij dit op splitsen maar dit bleek niet te werken in verband met de vakanties.

Op maandagochtend om half 10 zal het feest beginnen met het ontvangst. De overige dagen verwachten wij de kinderen 's ochtends om half 9 op de manege.

Elke dag beginnen we met de paarden in de wei zetten, voeren, opstrooien, uitmesten en vegen. Als dit klaar is, is er tijd voor een bekertje limonade met wat lekkers en gaat de eerste groep rijden. Wij doen elke dag wat anders met het rijden. Dit kan bijvoorbeeld zijn; dressuur, springen, een buitenrit, spelletjes of schriktraining. Terwijl de eerste groep aan het rijden is, zal de andere groep bezig gehouden worden met bijvoorbeeld een stukje theorie of voltige. 

Tussen de middag gezellig met elkaar wat eten. Ook hierin variëren we elke dag. Naast het harde werken en de paarden is er natuurlijk ook nog tijd voor spelletjes. Als het weer het toe laat kan er gezwommen worden en we zullen een keer een huifkarrit maken. Om 5 uur worden de kinderen weer opgehaald. 

Op donderdag is er de bonte avond. De kinderen maken zich op hun mooist voor een gezellige avond. Zij mogen met elkaar kiezen wat we deze avond gaan doen. Dit kan zijn een disco, pony pimpen, optredens, een nachtwandeling of iets anders! Deze avond mogen de kinderen ook blijven slapen op de Karperhoeve in de paardenstal! Dit is echter niet verplicht. Op vrijdag midden mogen de kinderen een showtje weg geven aan de ouders waarna het feest weer is afgelopen. Een onvergetelijke week op de Karperhoeve wat niet alleen heel leuk, maar ook heel leerzaam is!

"

Het was echt superleuk! Iedereen werd vriendinnen met elkaar en we hebben heel veel gelachen. Springen was leuk, net als de buitenrit en rijden met de huifkar. Stalin ging voor de huifkar, die is heel sterk. Volgend jaar wil ik weer op kamp! De bonte avond was supergrappig! Het logeren was ook superleuk en ik sliep pas om 3 uur in de nacht. "


Indy

TRAININGSKAMP DRESSUUR

Tijdens dit kamp zullen we ons vooral op de dressuur richten. Dit komt terug in de lessen zowel te paard als in de theorie. De deelnemers van dit kamp zijn vaak wat ouder waardoor we wat dieper op de stof in (kunnen) gaan.

Naast het dressuur rijden zal er ook, net als in de andere kampen, stalwerk gedaan worden en is er uiteraard ook tijd voor spelletjes en dergelijke. Zo is vorig jaar Kyra van Saddle Jewels langs gekomen voor een workshop en hebben alle meiden een super gave eigen armband gemaakt met échte Swarovski steentjes, zijn we naar het strand geweest met de pony’s/paarden en hebben we een kijkje mogen nemen in de stallen van Daniëlle van Mierlo.

Ook willen wij deze week de kinderen écht wat meer leren over het dressuur rijden en zal er dus een stukje theorie aan bod komen. Dit kan zijn over longeren of wedstrijd rijden. Naast het harde werken is er ook tijd voor een ontspannende buitenrit.

Tijdens dit kamp mogen de deelnemers, als zij dit willen natuurlijk, de hele week blijven slapen.


Dus wil je eigenlijk heel graag een keer op ponykamp, maar wil je wel in je eigen bed slapen? Of lijkt het trainingskamp je super leuk omdat je graag veel wil leren over het dressuur rijden? Ben je het liefst elke dag bij de paarden en pony’s en wil je ook elke dag rijden? Schrijf je dan nu in voor ons ponykamp!

TARIEVEN

Ponykamp

€ 160,00 met een paard/pony van de Karperhoeve
€ 130,00 met een eigen paard

Training dressuurkamp 

€ 280,00 met een paard/pony van de Karperhoeve
€ 230,00 met een eigen paard


ReserVEREN

Reserveer hier alvast je plek! Lever het inschrijfformulier in en doe de aanbetaling van € 50 voor definitieve deelname. 

Ja, ik kom op ponykamp!