1e ponykamp zeer geslaagd!

 Maandag 16 juli was het weer zo ver, het eerste ponykamp! Een super gezellige groep van 11 meiden en onze Daan hadden zich opgegeven. Elke ochtend werd er gereden, er werd gezwommen, lekker gegeten, geleerd, heel veel gelachen en natuurlijk ook nog gewerkt! Dit viel niet bij iedereen even goed in de smaak. de meeste vonden het vegen toch niet zo leuk, de theorie werd voor sommige als ‘saai’ gezien en de grote paarden buiten zetten was toch ook best spannend.

Gelukkig waren er ook veel leuke dingen zoals de optredens op de bonte avond. Er waren 3 toneel stukjes in het thema van de boerderij, daarna zijn er heerlijke cakejes versierd en hebben we nog een avond wandeling gemaakt.

Er is een buitenrit gemaakt, een rit met de huifkar, op dinsdag was er een springles en op donderdag was er les over ‘hoe rijd ik een dressuurproefje en waar moet ik op letten?’ Vrijdag werden alle pony’s versierd en ‘s-middags voorgesteld aan de ouders.

We hebben lekkere tosti’s gegeten, hot-dogs, broodjes frikandel of kroket, met de bonte avond stonden er pannenkoeken op het menu en we hebben nog lekker zitten picknicken aan het water.

Kortom; het was een zeer geslaagde week! Op naar het tweede kamp deze vakantie!

 

Deel dit bericht!
  • 24/07/2018