De kerstwedstrijd was weer leuk!
16-12-20
12 december was het weer tijd voor de Kerstwedstrijd. Deze wedstrijd heeft altijd iets extra’s. De wedstrijd is al in de avond, de lichtjes staan gezellig aan en op de achtergrond speelt kerstmuziek. De kinderen hebben kerstmutsen op, de pony’s zijn verkleed als rendier of versierd met lichtjes, slingers en dergelijke. Super leuk om te zien hoe iedereen steeds weer zijn best doet om er wat leuks van te maken!

Natuurlijk ging het om de proefjes en wat de jury daar van vond. Deze keer hadden we een wat strengere jury en wordt er slechts een paar taarten gebakken.. Dat betekend dat de meeste kinderen onder de 200 punten hebben gescoord. Wel werd er een hele dikke 10 gegeven! Deze was voor Denise, de jury beloonde de verzorging met dit mooie cijfer. Bobbes en Denise zagen er dan ook écht heel leuk uit!

De prijzen gingen naar Jacky (1), Fern (2) en Kiki (3) in de klasse AA. In de klasse AB mochten Kirsten (1), Denise (2) en Kristel (3) op het podium klimmen. Kimberly won de klasse B – manege en Leyla kreeg het hoogst aantal punten in de klasse B/L – pension.

Tijdens deze wedstrijd werd ook de wisselbeker uitgereikt. Degene met de minste plaatsingspunten won de wisselbeker. Kwamen we op een gelijke stand? Dan komt degene met het meeste totaal aantal punten boven aan te staan. Van de 4 gereden wedstrijden dit jaar, telde (de beste) 3 resultaten. Kimberly won de wisselbeker van de manege en Alicia mocht de pension wisselbeker in ontvangst nemen!

Voor alle deelnemers hadden we nog een leuke goodie kerst muts gevuld met o.a. lekkers voor de deelnemers en voor de pony’s en paarden die uiteraard ook hun best hadden gedaan! Ook zat er een lootje in, tijdens de prijsuitreiking lieten we het Rad van Fortuin nog 3x draaien voor leuke extra prijzen.

Ondanks de maatregelen in deze gekke tijd was het toch weer een geslaagde wedstrijd!

Wij willen iedereen bedanken voor de hulp en deelname, iedereen feliciteren met de resultaten en graag tot de volgende wedstrijd!

Klik hier voor de resultaten

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Terug naar boven