Een 4e plaats op het Regio Kampioenschap!

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver; het Regio Kampioenschap Zuid-Holland. Inez en Jillz waren al zeker van hun startplek en waren nog vol in training. Nadat Els is opgeroepen als reserve is ook zij hard aan de bak gegaan met Eddy. Het ging namelijk niet alleen om de titel ‘Zuid-Hollands kampioen’ de beste … per klasse mogen zich in augustus nog een keer laten zien op de Hippiade, het Nederlands Kampioenschap!

Els en Eddy waren eerst aan de beurt. Zij lieten zeker weer progressie zien ten opzichte van de vorige wedstrijd en reden 2 keurige, foutloze proeven. De jury’s waren het deze keer met ons eens, al was het nog niet genoeg. In de eerste proef werden zij 17e met 62% (186 punten) De 2e proef was goed voor 64,58% (193,5 punten) en hiermee eindigden zij op een 10e plaats. In het totaal bracht dit hen op een 13e plek wat natuurlijk nog altijd heel netjes is, zeker met zo een korte voorbereiding!

Inez en Jillz reden een uur later de ring in. Ook zij zijn de afgelopen weken hard vooruit gegaan. Helaas was de eerste proef wat ‘braaf’ en dit leverde de combinatie 63,17% (190 punten) en een 7e plek op. In de 2e proef wist Inez er een schepje bovenop te doen en dit pakte goed uit met een 3e plaats met 66,17% (198,5 punten) Dit bracht hen totaal op een 4e plaats wat betekend een startbewijs voor de Hippiade!

We hebben een super leuke dag gehad, naast de mooie resultaten hebben we dit ook te danken aan de support. Super leuk dat er zo veel mensen met ons mee leefden en ons kwamen aanmoedigen, bedankt!

Deel dit bericht!
  • 15/07/2019