Een geslaagde dressuur wedstrijd!

Gespannen gezichtjes tijdens de prijsuitreiking!

Op zondag 9 september werd de 4e dressuur wedstrijd gehouden op de Karperhoeve. Het eerste geluk was dat we weer konden genieten van het zonnetje! Daarnaast is het ook altijd fijn dat er geen gekke dingen zijn gebeurd. In de kantine stond de frituurpan aan dus na het harde werken, tijd voor een patatje! 

Iedereen deed stinkend zijn best, bij de een pakte dat beter uit dan bij de ander maar ook dat hoort bij de sport. Deze dag gingen Len Booister, Mieke de Groot, Iris Zweistra, Melissa Baljeu en Anouk van den Broeke met de eerste prijs naar huis. 

De volgende wedstrijd zal zijn op 8 december; de Kerstwedstrijd! Deze wedstrijd is extra bijzonder om 2 redenen. Als eerst mag je verkleed in kerst thema, maak het zo gek als je wilt, maar denk aan de belletjes bij de pony’s! Daarnaast wordt na de Kerstwedstrijd de wisselbeker uitgereikt. Hier maak je kans op als je minimaal 4 wedstrijden, inclusief de kerstwedstrijd, hebt mee gedaan in 2018. Heb je alle 5 de wedstrijden mee gedaan? Dan heb je het zogenoemde ‘wegstreepresultaat’. Je laagste score telt dan niet mee. Het gaat nu dus spannend worden!

Begin november zal de inschrijving voor de Kerstwedstrijd openen dus houd het inschrijfbord tegen die tijd goed in de gaten! 

Deel dit bericht!
  • 13/09/2018