FNRS Open Manegedagen

van 15 t/m 23 september, in de week van de sport, worden er door het hele land de FNRS Open Manegedagen gehouden. Sinds de Karperhoeve is aangesloten bij de FNRS kunnen wij natuurlijk niet achterblijven.

Dus hebben wij op 15 september weer vanalles uit de kast getrokken om te laten zien wat wij als manege te bieden hebben. Zo was het kinderdorp, wat u kent van onze Karperhoe Boerenmarkt, in het klein opgezet, in de buitenbak waren er verschillende demonstraties zoals Pas de Deux, 4-tal dressuur én springen, ponyvoetbal en voltige. Ook was er in het weiland weer een super gezellig terras opgezet waar u kon genieten van de demonstratie’s onder het genot van bijvoorbeeld een kopje koffie en een lekkere boernemelk tompouce of plakje cake, of wat dacht u van een glaasje cola met een frietje of broodje kroket/frikandel.

Ook deze dag kon je in de prijzen vallen; in d’r paardenstal waren 5 vragen verstopt. Wist je deze goed te beantwoorde maakte je kans om 1, 3 of zelfs 5 privé lessen op de Karperhoeve!

Het was een heerlijke dag, alles is goed verlopen en bovendien konden we van geluk spreken met het heerlijke zonnetje dat de hele dag scheen!

Wie weet volgend jaar weer!

 

BEKIJK HIER HET FOTOBOEK

Deel dit bericht!
  • 19/09/2018