Goede resultaten voor Inez, Joy en Melissa!

Zaterdag 2 en zondag 3 juni werd op Manege ‘de Nieuwe Oranjehoeve’ de eerste selectie voor het kringkampioenschap gereden. Er zijn 2 selecties en om je te selecteren moet je er minstens één mee doen. De beste 2 proeven tellen.

Joy Voorberg en Chinou d’Ville

Op zaterdag kwam Inez hier met Karperhoeve Ianco aan de start in de klasse L2. In de eerste proef hadden zij last van wat spanning wat een flinke fout opleverde. Ondanks dat ging de proef verder goed, hierdoor reden zij alsnog 191 punten (63,6%). In de tweede proef was de spanning er vanaf en kwam Ianco losser door het lijf. Een proef zonder foutjes maar met nog genoeg verbeterpuntjes was hier van het resultaat. De 185,5 punten (61.8%) vielen hier dan ook iets tegen, ook dat hoort bij de sport. Al met al was Inez erg tevreden.

Zondag mocht Joy haar Chinou in de vlechten zetten. Zij reden een mooie constante eerste proef in de klasse B, deze leverde haar dan ook de eerste prijs op met 199 punten (66,3%)! Helaas begon de prijsuitreiking van de vorige klasse toen zij in de tweede proef zaten. Chinou vond het applaus spannend en dat leverde wat foutjes op. 187,5 punten (62,5%) waren goed genoeg voor een vierde plaats, net buiten de prijzen.

‘s-Middags reed Inez nog een keer met Karperhoeve Eïanco de ring in. Het was pas hun tweede ZZ-Licht wedstrijd en zij wisten al te verbeteren ten opzichte van de vorige keer. De eerste proef was erg netjes en constant. Deze proef was dan ook goed voor een tweede plaats met 222,5 punten (63.6%) De tweede proef was wat rommeliger en dat was ook terug te zien in de punten, 208,5 (59.6%) nét geen winst dus.

In Schiedam, bij de Spaland Ruiters werd de 2e wedstrijd van hun competitie verreden. Melissa Baljeu reed met Guus in de klasse L1. Melissa was erg tevreden over haar proeven maar vond de punten wat ‘overdreven’ Zij won de eerste proef met 208 punten (69,3%), in de tweede proef moest zij één iemand voor laten gaan. De tweede prijs was voor haar met 198 punten.

 

Al met al kunnen we zeggen dat het weer een geslaagd weekend is geweest met hele mooie resultaten voor de Karperhoeve!

Meiden, gefeliciteerd met jullie punten en ga zo door!

 

Deel dit bericht!
  • 05/06/2018