Halloween Spring Wedstrijd

Zaterdag 14 oktober organiseerde we op de Karperhoeve weer de jaarlijkse spring clinic. Zoals gewoonlijk kwam Sander Gepkens deze clinic verzorgen. Ondanks de regen, was het een leuke en leerzame dag!

Eén week later, 19 oktober, was er het oefenspringen. Een leuk aantal enthousiaste ruiters kregen de kans om onder begeleiding van Ineke een parcours te springen en terwijl les te krijgen. Is mijn pony voorwaarts genoeg om over de hindernis te gaan? Waar staat de volgende hindernis? En wanneer moet ik dan sturen? Ongemerkt komt er toch best wel veel bij kijken.

Zondag de 20e was het dan tijd voor de spring wedstrijd. Leuk om te zien dat sommige ruiters ook met de clinic en het oefenspringen mee hebben gedaan, het erg goed deden tijdens de wedstrijd! Maar eigenlijk hebben alle deelnemers het best goed gedaan, bijna iedereen kreeg een winstpunt en er waren veel deelnemers in de barrage, dat maakte het natuurlijk wel spannend!
Uiteindelijk waren Kirsten en Sancho de snelste, zonder fouten in de klasse A, Maud en Lady in de klasse B/C Manege en Lindsey en Guus in de klasse B/C pension/huur.

Lady wist nog 2 keer op spectaculaire wijze haar amazones af te laten stappen. De een met handstand, de ander nam ook het hoofdstel mee! Gelukkig heeft niemand zich pijn gedaan en genieten we dalijk in de les weer van een heerlijke traktatie!!

Alle uitslagen zijn hier te vinden

Deel dit bericht!
  • 23/10/2019