Hemelvaartwedstrijd

Afgelopen donderdag 10 mei was er weer de jaarlijkse Hemelvaartwedstrijd. Helaas dit jaar wat minder inschrijvingen maar desondanks was het weer een geslaagde dag met goed weer! We begonnen met de dressuur wedstrijd, iedereen reed zijn/haar proefje op hun eigen niveau.

De AA werd gewonnen door Lisa Rijkers, Quinty Schilder won de klasse AB, Kirsten Slager was de beste in de B en van de deelnemers met een eigen pony/paard of huur pony/paard won Anouk van den Broeke met maar liefst 218 punten!

Hierna was het tijd voor de barrelrace. Het was een uitdagend parcours met onder andere, aardappel lopen, balanceren, bal in de basket gooien. Er was slechts één deelnemer die dit parcours foutloos wist te voltooien en dat was Joy Voorberg! Anouk werd 2e met slechts 5 punten minder, deze scores bij elkaar maakte haar de dagwinnares.

Tussendoor werd er nog de sponsorloop gehouden, 12 meiden en 1 heer hebben zich hier voor ingezet. Er werden meer dan 20 rondjes gelopen er hiermee hebben we ruimschoots ons doel bereikt. Van het geld dat is opgehaald zullen er nieuwe caps worden gekocht en outfits voor de voltige groepen die een demonstratie zullen verzorgen tijdens de Karperhoeve Boerenmarkt!

Uiteindelijk werd deze geslaagde dag afgesloten met een gezellige barbecue. Wij willen iedereen bedanken voor de aanwezigheid, gezelligheid en de hulp. Alle deelnemers, gefeliciteerd met jullie winstpunten en prijzen en we zien jullie graag terug tijdens de springwedstrijd op 10 juni!

Deel dit bericht!
  • 18/04/2018