Kerstwedstrijd super afsluiter van het jaar!
16-12-20
En voor je het weet, is de laatste wedstrijd van het jaar weer achter de rug. Wat is dat snel gegaan!

Tijdens de Kerstwedstrijd maken we er altijd een extra feestje van. ‘s-Avonds, in het donker met de lichtjes gezellig aan. Warme chocomelk met slagroom en speculaasbrokken. Zoals het hoort in deze maand!

Maar we kwamen natuurlijk voor de wedstrijd.. en de wisselbeker! 
Hier is het hele jaar door hard voor gewerkt. Als je kans wilde maken om deze te winnen moest je minimaal 4 wedstrijden mee doen en in ieder geval de Kerstwedstrijd! Degene met de minste plaatsingspunten mocht de grote beker mee naar huis nemen en mag een keer mee doen met een Houding en Zit les aangeboden door ZitenHouding.nl
Het was best spannend want het lag allemaal erg dicht bij elkaar. Uiteindelijk was het Isa Rademaker die de beste resultaten had behaald dit jaar bij de manege ruiters en amazones en Jordan de Heer bij de huur en pension amazones!

Ook was Isa deze dag de beste van haar categorie, de klasse B – Manege. Kirsten Briene won in de klasse AA-Manege en Kimberly vd Beemt in de klasse AB-Manege.
Emma de Ruyter scoorde de hoogste punten in de klasse AA – Huur/Pension en, heel erg leuk, haar moeder Gerharda van Dam won in de klasse B/L – Huur/Pension!
Benieuwd naar alle uitslagen? Klik hier!

Alle deelnemers kregen een Goodiebag mee naar huis met daarin wat lekkers voor hun zelf, voor de pony die ook zijn beste beentje voor heeft gezet, een aardigheidje aangeboden door Eppeljeck, een Karperhoeve sleutelhanger én… een lootje!

Tijdens de prijsuitreiking waren er namelijk nog wat extra prijzen te winnen met een loterij. Niet alleen deelnemers maakten kans, er konden ook lootjes gekocht worden. En dat was een groot succes! De prijzen waren ook niet mis.. Er werd geloot om privé lessen, pony huren in de vakantie of een lekkere warme Karperhoeve trui.

Kortom; het was een super geslaagde avond!
Nogmaals iedereen bedankt voor de deelname, hulp en gezelligheid en tot de volgende keer!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Terug naar boven