Kom naar de Open Monumentendag!

In het weekend van 14 en 15 september is het weer Open Monumentendag waarbij de Karperhoeve op zaterdag 14 september zijn deuren opent!

Deze dag staat in het teken van onze Rijks-Monumentale boerderij uit 1711; De Karperhoeve of zoals het vroeger werd genoemd ‘het land van Belofte’. Van deze 308 jaar oude boerderij zijn zelfs nog tekeningen bekend uit 1640. Een hoop geschiedenis dus. Het hele verhaal achter de Karperhoeve zal worden verteld door de Boerin tijdens een rondleiding die u kunt bijwonen.

Er zullen 3 rondleidingen plaats vinden deze dag, om 11:00 uur, 14:00 uur en 17:00 uur. De kosten hier voor bedragen €5 en na de rondleiding staat er een kop koffie voor u klaar. U kunt uzelf aanmelden voor de rondleiding via info@karperhoeve.nl

Deze rondleiding is ook leuk te combineren met het Boerenlunch Buffet. Oma’s soep, vers brood met boeren beleg, hartig of zoet. Voor ieder wat wils! Met een lekkere kop thee of een jus d’orange. U kunt aanschuiven voor slechts €15,- en in combinatie met de rondleiding betaalt u slechts €17,50 Aanmelden hier voor is wel verplicht via info@karperhoeve.nl

U kunt natuurlijk ook gewoon een kijkje komen nemen. Er zullen wat antieke spullen verkocht worden en de koffie en thee met wat lekkers staat voor u klaar!

Deel dit bericht!
  • 13/08/2019