Monsterscores voor Karperhoeve Jianco!

Nadat Karperhoeve Jianco (Jillz) geselecteerd was voor de Hippiade, wilde Inez haar graag nog een paar keer mee nemen op wedstrijd.

Jillz heeft nog niet veel wedstrijd ervaring en het leek Inez fijn om nog 2 wedstrijden op te geven voor het NK om zo ook het ritme te bewaren.

Afgelopen weekend kwamen zij aan de start in Poortugaal bij de Rhoonse Ruiters. Hier hadden zij al een selectie gereden en dit was voor beide een fijne locatie. In dezelfde week waren zij nog wezen trainen bij Mathie Boomaars en dat ging erg goed. Daarna was het een heftige week door wat familie omstandigheden, het trainen lukte ook niet erg. Gelukkig kwam er tegen het einde van de week wat meer rust in de tent en konden zij zich zondag goed focussen op de wedstrijd. Het losrijden ging erg fijn en in de proeven wisten zij dit vol te houden.

In de eerste proef onstonden nog 2 rommeltjes maar de 2e proef verliep vlekkeloos. Natuurlijk hier en daar nog wel wat verbeterpuntjes maar zij waren erg blij met de vooruitgang verder.

Na de proeven kregen zij een hoop leuke reacties van omstanders en ook de jury had duidelijk genoten. Zij waardeerde de eerste proef met 75% (223 punten) en de 2e proef zelfs met 77,67% (233 punten) Dit leverde hen uiteraard 2x een eerste prijs op en smaakt zeker naar meer.

Dat is pas met een lekker gevoel voorbereiden op de Hippiade!

Deel dit bericht!
  • 07/08/2019