Mooie resultaten tijdens de dressuur wedstrijd!

Op 8 september ging de strijd weer los. Na de vakantie was iedereen uitgerust en opgeladen om deze dag te laten zien wat ze kunnen.
Voor de meeste is het wel bekend dat bij het behalen van 200 punten, er getrakteerd moet worden. Nou, de instructrices zitten goed de komende tijd! Iedereen heeft niet één, maar zelfs twee winstpunten gereden!

Allemaal heel erg goed natuurlijk maar er kan er maar één de beste zijn.
In de klasse AA lag het allemaal erg dicht bij elkaar maar Veronique en Boy wisten 213 punten (71%) bij elkaar te rijden en dat wist niemand te overtreffen.
Boy slaagde hier nogmaals in, maar dan met Isa in de klasse B. Zij wonnen dan ook de AB/B rubriek.
De huur/pension klanten hebben met elkaar gestreden, van de AA t/m het L2. Ook zei waren aan elkaar gewaagd en het was erg spannend want zowel Jordan en Daniëlle wisten de hoogste score van 218 te rijden. Uiteindelijk wonnen Jordan en Alex.

Het begon wat grauw, de bak stond onder water van de regen die die nacht was gevallen. Het was even hard werken maar uiteindelijk was het toch een super gezellige en zonnige dag! Op naar de volgende dressuur wedstrijd op 14 december of de spring wedstrijd 20 oktober!

Alle uitslagen zijn hier te vinden!

Deel dit bericht!
  • 17/09/2019