Super prestaties afgelopen weekend!

Wat hebben we een super leuke, geslaagde team dressuur wedstrijd achter de rug.

De sfeer zat er goed in. We konden gebruik maken van de speaker waar een aantal kinderen voor hadden gelopen tijdens de sponsorloop. Op deze manier konden zij er ook van genieten met gezellige muziek op de achtergrond. Er werden weer heerlijke Karperhoeve Cheeseburgers gebakken en ook de patat Kipsaté ging er goed in. Deze hebben we van de Sligro inspiratie dag die georganiseerd was door de FNRS.

Natuurlijk kwamen we allemaal uiteindelijk voor de paarden. Iedereen deed zijn uiterste best en dat kon de jury erg waarderen. Wij zijn heel erg blij met onze afspraak ‘boven de 200 punten is trakteren’ want dat waren er een hoop! Van Linn en Lindsey verwachten wij een waar kunstwerk gezien zij monsterscores reden van maar liefst 222 en 225,5 punten!

Het team van Lindsey, ‘Golden Power’ samen met Jip en Isa, was dan ook het sterkste en ‘de Sancho’s’ met Linn, Kirsten en Veronique werden 2e.

‘Groep Jan’ was de beste van de pension/huur. Dit team bestond uit Joy, Nikki en Anouk.

Wij willen iedereen bedanken voor de hulp en gezelligheid en deelnemers; geniet van jullie mooie punten!

Zaterdag is Inez nog met Karperhoeve Ianco en Karperhoeve Jianco aan de start gekomen in Wassenaar. Helaas heeft zij niet gereden zoals gehoopt maar zowel Inez als beide paarden hebben weer een hoop geleerd. Op naar de Regiokampioenschappen 13 juli a.s. die plaats zal vinden in Heerjansdam!

Alle uitslagen van de team wedstrijd zijn hier te vinden.

Deel dit bericht!
  • 08/07/2019