Weer een geslaagd weekend achter de rug!

We zijn de maand april begonnen met een super leuk spring weekend. Vrijdag begonnen we met de spring les. Deze wordt tegenwoordig om de 3 weken gegeven gezien er steeds meer vraag naar is. Ook deze keer hadden we 2 volle uren.
Zaterdag gingen we verder met het oefen springen. Een leuk parcours stond er klaar in de buitenbak. Klein en groot kon hier aan mee doen en iedereen kreeg begeleiding en wat tips mee. Dat kwam erg mooi uit want zondag was het dan de grote dag. De team spring wedstrijd. Het was super leuk met een gezellige, echte team sfeer. Het was ook heel leuk om te zien dat degene die mee hebben gedaan aan de springles, het oefenspringen of allebei ook gelijk aan de slag gingen met wat ze geleerd hadden! Uiteindelijk was het team ‘the Crossgirls’ het beste deze dag, team 5 volgde en als 3e mochten de Karpers het podium betreden. Alle uitslagen zijn hier te vinden.

Tussen al het springen door hebben Inez en Eïanco hun punten gehaald voor het ZZ Zwaar. Voor beide een nieuwe klasse dus nu hard aan de bak voor hun subtop debuut!

De volgende springles is op 25 april, het volgende oefenspringen in juni en de springwedstrijd.

Deel dit bericht!
  • 11/04/2019