Wij zijn bijgekomen van de vakantie!
14-09-20
Op dit moment genieten we nog heel even van het lekkere na-zomer weer maar ondertussen zijn we allemaal weer druk met het ‘normale’ leven. Zo ook wij hier op de Karperhoeve!

We hebben een ontzettend leuke vakantie gehad! Om te beginnen met 3 (over) volle ponykampen! Alle 3 de kampen waren super gezellig. We hebben allerlei leuke dingen gedaan, met én zonder paarden en gelukkig is ook alles goed gegaan!

Daarnaast zijn er heel veel buitenritten gemaakt! Ritten van een uur voor de kleinere kinderen, ritten van 2 uur (soms zelfs nog langer) voor de meiden met meer ervaring en zelfs ritten met moeders! Op deze manier zijn er ook gelijk een hoop lessen ingehaald en dat is ook heel fijn!

Nicky, Rosanna en Bobbes zijn ook geregeld uit de stal ‘geplukt’ voor een wandelritje. Dit was een groot succes! Eerst lekker poetsen en daarna hup, zadel er op en aan de wandel! Er werden vooral ritjes van een uur gemaakt, maar een half uur kan ook en voor de fanatiekelingen hebben we zelfs ritjes van 1 uur en 1,5 uur!

Tussendoor zijn er nog kinderfeestjes gevierd en hebben we heel veel (extra) lessen gegeven. Buiten de ponykampen zijn er ook nog pony’s verhuurd geweest. Lekker je favoriete pony of paard poetsen, rijden, knuffelen en vertroetelen en ondertussen de hele dag op de manege lopen! Volgens vele kan daar geen vakantie tegen op!

Het was allemaal een groot succes en dat is natuurlijk erg leuk! Wel zijn we blij dat alles nu weer volgens normaal ritme gaat ????

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Terug naar boven