Zippo heeft pijn aan zijn voortanden!
13-07-20
Het ‘cement’ over de tanden van Zippo!

Hallo lieve mensen, dit is onze pony Zippo. Zippo is een zwarte shetlander ruin en is heel lief. Hij is erg geliefd door de kinderen hier en iedereen is gek op hem. Hij heeft een rustig karakter en even lekker knuffelen vind hij dan ook zeker niet vervelend. Ondanks dat het een shetlander is, is hij eigenlijk niet zo eigenwijs maar juist ontzettend braaf!
Maar helaas hebben we een probleem, onze Zippo heeft last van ernstig aangetaste tandwortels. Er zitten daardoor een hoop tanden los en heeft hij enorm veel tandsteen, dat kan je zien op de onderstaande foto’s. Hij heeft nu de hele dag door pijn.

Nu zijn er twee opties, de eerste optie is het laten verwijderen van alle snijtanden en een kies. Deze behandeling is erg duur en dat kunnen we niet alleen betalen. De kosten voor deze behandeling is 800-1000 euro. Als dat niet lukt dan is euthanasie/slacht de enige andere optie.

We willen onze vriend Zippo zeker niet kwijt. Daarom hebben we jullie hulp hard nodig. We zouden jullie enorm dankbaar zijn als jullie allemaal geld willen doneren, je mag zelf het bedrag bepalen. Als we allemaal wat doneren kunnen we Zippo helpen.

Ontvanger: de Karperhoeve V.O.F.
NL27 RABO 0340 4102 05
Mededeling: Crowdfunding voor Zippo

Als we de behandeling kunnen doen dan kan Zippo nog jaren mee en zal hij nergens meer last van hebben.

Namens De Karperhoeve,
Alvast bedankt!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Terug naar boven