KOM OOK MET JE KLAS NAAR DE KARPERHOEVE!


Een leuke en leerzame dag op de Karperhoeve!

Even terug naar de natuur en genieten van het boeren buitenleven.
Je kunt kiezen uit 3 verschillende programma's en deze kun je ook nog uitbreiden met een speurtocht of gezellig met elkaar eten.

BOER WAT ZEG JE VAN MIJN KIPPEN

De klas wordt ontvangen op de Karperhoeve met een bekertje limonade en een koekje. Hierna krijgen de kinderen een rondleiding over de boerderij. Tijdens deze rondleiding komen we over het hele erf, langs alle dieren die er op dat moment te zien zijn. Overal zal wat over verteld worden en kunnen de kinderen volop stellen. Als afsluiting krijgen ze een ijsje.

Dit arrangement zal ongeveer 1 ½ uur duren, de kosten bedragen €5,- per kind.

HOP PAARDJE HOP

De klas wordt ontvangen op de Karperhoeve met een bekertje limonade en een koekje. Hierna krijgen de kinderen een rondleiding over de boerderij. Tijdens deze rondleiding komen we over het hele erf, langs alle dieren die er op dat moment te zien zijn. Na de rondleiding zullen er een aantal pony’s klaar staan (afhankelijk van het aantal kinderen) om gepoetst te worden. Als ze schoon zijn zullen zij opgezadeld worden en mogen de kinderen allemaal even op de pony rijden. Aan het eind krijgen ze een ijsje.

Dit arrangement zal ongeveer 2 ½ uur duren, de kosten bedragen €10,50 per kind

ALLES IN DE WIND

De klas wordt ontvangen op de Karperhoeve met een bekertje limonade en een koekje. Hierna krijgen de kinderen een rondleiding over de boerderij. Tijdens deze rondleiding komen we over het hele erf, langs alle dieren die er op dat moment te zien zijn. Na de rondleiding zullen er een aantal pony’s klaar staan (afhankelijk van het aantal kinderen) om gepoetst te worden. Als ze schoon zijn zullen zij opgezadeld worden en mogen de kinderen allemaal even op de pony rijden. Na het rijden zal Joost met de huifkar klaar staan om een rondje te rijden. Aan het eind krijgen ze een ijsje.

Dit arrangement zal ongeveer 3 ½ uur duren, de kosten bedragen €13,50 per kind.

SCHOOLUITJE UITBREIDEN
Eventueel kunnen de arrangementen worden uitgebreid met een speurtocht en/of eten.
Voor de speurtocht zal het een half uur langer duren en komt €2,50 per kind bij.
Voor het eten kan er gekozen worden tussen pannenkoeken of patat met frikandel of kroket. Ook hier voor zal het een half uur langer duren en komt er €5,- per kind bij.

Alle schoolarrangementen en bijbehorende tarieven zijn vanaf 20 kinderen.
(Zijn jullie met minder kinderen? Neem dan contact met ons op!)