Een super geslaagd weekend!

Zaterdag 23 maart was de eerste onderlinge wedstrijd van het jaar op de Karperhoeve. 21 amazones en 1 ruiter zijn de strijd om de wisselbeker weer aan gegaan. Er werd keihard geoefend, extra (privé) lessen, proefjes lezen, tekenen, noem maar op. Alle pony’s werden op en top gepoetst, gewassen en gevlochten en ook de deelnemers zagen er allemaal op hun best uit om te laten zien wat ze kunnen en wat ze geleerd hebben.

Er was een hoop support, super leuk voor de deelnemers. Dat geeft toch een extra zetje in de rug en natuurlijk extra trots als je net je proefje uit komt!

Iedereen deed zijn uiterste best en dat was te zien aan de punten, bijna iedereen had minimaal één winstpunt en Kimberley vd Beemt had er zelfs 3! Zij scorde 214 punten, dit was het hoogste van de avond en zij heeft daarmee dus ook de klasse AA gewonnen met Zippo. Rosa vd Marel en Smokey werden 2e en Linn Janzee werd knap 3e met Sancho nadat Stampie haar vliegles heeft gegeven!

In de klasse AB was de winst voor Lindsey Baljeu met Nero, Emma Sakko en Lady werden 2e en ook Jip Swemmer mocht het podium betreden. Zij werd 3e met Sancho.

De B en L1 werden bij elkaar gerekend. Hier waren Els van Waalwijk van Kadanz onverslaanbaar, Jordan de Heer en Alex werden 2e en Mila Dekker en Avanti werden 3e.

Een super gezellige, geslaagde avond maar deze duurde niet lang want zondag stond de wekker alweer vroeg voor de team dressuurwedstrijd op Manege de Prinsenstad.

Joy en Chinou waren als eerst aan de beurt in de klasse L1, zij reden een nette proef zonder fouten. Heel knap want Joy was pas weer een week aan het rijden nadat zij haar sleutelbeen had gebroken. De jury beloonde dit met 61,3% (184 punten) en dus een winstpunt. Daarna kwamen Melissa en Guus aan de start. Zij reden een L2 proefje, net als Joy zonder grote fouten. 63,3% (190 punten) en de overwinning was het resultaat. Els had, in verband met een blessure van Eddy, Eïanco opgezadeld. Ook zij hebben slechts één week samen kunnen trainen maar behaalde de hoogste dag score van maar liefst 74,4% (223 punten) en wonnen hier mee ook de klasse L2 paarden. Als laatst kwamen Inez en Ianco aan de start in het M2, de proef was wat rommelig maar zij konden ook goede stukken laten zien die de jury erg waardeerde. Dit resulteerde in een super score van 70,5% (211,5 punten) en ook een oranje lint.

Deze scores bij elkaar opgeteld bracht ‘Team de Karperhoeve’ naar een hele mooie 2e plaats! Dit hebben we ‘s-avonds uitgebreid gevierd met een hoop gezelligheid en lekker eten met de deelnemers en alle supporters.

Een weekend voor in de boeken!

Deel dit bericht!
  • 26/03/2019