Vier je feestje op de Karperhoeve!

met je vriendjes en vriendinnetjes tussen de dieren

We ontvangen jou & je vriendjes en vriendinnetjes in de Barg. Dat was vroeger de hooiberg! Nu kun je er gezellig binnen zitten of, als het zonnetje schijnt, gezellig buiten op het terras. We beginnen je feestje met wat te drinken en wat lekkers, terwijl jij je kadootjes uitpakt. 🙂
Daarna lopen we een rondje over de boerderij en gaan we langs bij alle dieren. We hebben koeien, paarden, pony's, schapen, kippen, eenden, honden en poezen. En misschien hebben we wel kalfjes, lammetjes, kuikentjes, puppy's of kittens als jij het viert!
We gaan de dieren voeren (waar het kan) en jullie mogen zelf ook brood meenemen om te geven.
En wat we dan gaan doen, mag jij kiezen!

WAT KIES JIJ?

Is het voor jou een droom om een keer pony te rijden of hou je van turnen en wil je kunstjes doen op de rug van het paard? Of doe je liever een boerenspeurtocht om er achter te komen of je een beetje 'boeren' verstand hebt? Als het erg lekker weer is, kun je ook nog met elkaar slootje springen of wil je liever een stoer feestje en ga je fikkie stoken?! Het kan allemaal! Wat kies jij?

Ponyrijden
Is het voor jou een droom om een keer te paardrijden? Bij de Karperhoeve kunnen we deze droom voor jou waarmaken tijdens een supergaaf kinderfeestje!
Voltigeren
Hou je van turnen én van paarden dan is dit het ideale kinderfeestje: voltige op het paard, gymnastiek op het paard. Met een optreden voor jullie ouders!
Boerenspeurtocht
Tijdens de Boeren speurtocht gaan jullie in groepjes op zoek naar het antwoord op allerlei vragen, raadsels en spelletjes. Wie wint de superleuke prijs?
Polderen
Gezellig met je vrienden en/of vriendinnen de polder in. Lekker touwtje trekken, slootje springen en vies worden!
Vuur maken
Echt iets voor de stoere jongens en meiden. Een fikkie stoken, wie wil dat nu niet? En daarna lekker popcorn poffen!

"

Afgelopen vrijdag hebben de twee jarigen een erg leuk feestje gehad!  We hebben de paardenspeurtocht gedaan, inclusief ponyrijden.  We willen in het bijzonder Mila ook via deze weg bedanken, ze deed het onwijs leuk met de 10 meiden!
Voor zo iemand kom je zo weer terug! 🙂


Caroline

"

Ik heb mijn dochter haar kinderfeestje hier gevierd en het was fantastisch! Ook heb ik rijlessen voor mijn dochters en die zijn ook goed geregeld, mijn dochters hebben het erg naar hun zin.


L.C.

NOG MEER FEEST!

Wil je nog meer feest?
Dan breid je gewoon je feestje uit met een extra activiteit.
Of kies je niet voor een koekje bij de limonade, maar voor een lekkere paardenverjaardagstaart of ga je allemaal je eigen plakje cake versieren.
Of je blijft lekker eten na afloop. Kies je voor frietjes met een frikandel of kroket of toch voor die heerlijke boerenpannenkoeken?
Dat kan allemaal als je je feestje bij ons viert! Hoe gaaf is dat?
De dieren wachten al op je! 😉

  • Extra activiteit
  • Lekkere paardenverjaardagstaart
  • Plakje cake versieren
  • Frietjes met frikandel of kroket
  • Heerlijke boerenpannenkoeken
  • Lekker zakje snoep of ijsje

WAT KOST DIT SUPERLEUKE FEESTJE?

Dit feestje kost €105,- voor maximaal 8 kinderen. Voor ieder extra kind komt er € 9,00 bij. 
Het feestje duurt ongeveer 2 uur en er is 1 activiteit inbegrepen. Voor iedere extra activiteit betaalt u € 37,50 en het duurt dan ongeveer 30-45 minuten langer. U kunt ook het feestje nog uitbreiden met de volgende mogelijkheden:

EXTRA MOGELIJKHEDEN
Paardentaart voor 9 personen - € 26,25 (i.p.v. koekje bij de limonade)
Plakje cake versieren - € 1,00 per kind (i.p.v. koekje bij de limonade)
Patat met frikandel/kroket of pannenkoeken - € 5,25 per kind (incl. limonade) - feestje duurt half uur langer
Ter afsluiting een zakje snoep - € 0,75 per zakje of ijsje - € 1,0 per stuk


ALGEMENE INFORMATIE
Het feestje is mogelijk op woensdag, vrijdag en zaterdag. De starttijden zijn 12.30 uur of 14.00 uur.
Het eerste drankje voor de ouders en/of begeleiders is gratis ( maximaal 2 personen), daarna rekenen wij voor iedere consumptie €1,50. Wilt u ook mee eten? Dit kost € 5,25 per persoon.
Mocht er in het groepje een kindje zitten die het eten waar u voor kiest niet lust of mag, dan zullen we zoeken naar een oplossing.
In overleg kunt u ook zelf taart of gebak meebrengen. Hiervoor wordt € 7,500 in rekening gebracht.


BELANGRIJK
Dichte schoenen of kaplaarzen zijn verplicht bij het ponyrijden en alle onderdelen met de paarden.
De feestjes zijn geheel op uw eigen risico.
Tot 4 werkdagen voor de afgesproken datum kunt u nog wijzigingen doorgeven.
Prijswijzigingen onder voorbehoud.

"

We werden warm ontvangen met uitleg en de kinderen waren vrij om eerst rond te lopen voordat we begonnen. Mijn dochtertje werd 5 jaar en alle aandacht en geduld was aanwezig bij Eline de gastvrouw. Echt super mijn dochtertje en haar vriendjes en vriendinnetjes hebben het er nog over!! Bedankt voor de fantastische geweldige ervaring afgelopen zaterdag dikke 10+


Nana

"

De meiden vonden het feestje bij de Karperhoeve helemaal te gek! Ze mochten bij alle dieren kijken en er waren nét kuikentjes geboren, die kwam Ineke aan ze laten zien. Ze hebben heerlijk de pony's lopen poetsen en om de beurt gereden, maar ze vonden het begeleiden net zo leuk! 


Marleen