Een half jaar na de brand, hoe gaat het nu?
01-09-23
Op 1 maart werden wij niet wakker uit onze nachtmerrie maar mét een nachtmerrie. Er is brand ontstaan waarschijnlijk in de accu van de paardenauto. Deze stond altijd binnen in de schapen schuur en zo is heel deze schuur verwoest. Naast de paarden hebben we gelukkig nog het een en ander uit de zadelkamer kunnen redden en de harde schijven van de computers en nog wat papierwerk uit het kantoor. Dat was het eerste geluk bij het ongeluk!
De volgende ochtend werd er hulp van alle kanten aangeboden. De paarden werden gevoerd en verzorgd, de lessen werden overgenomen, de spullen werden schoon gemaakt, er werd ruimte gemaakt voor de paarden die hun stal uit moetsen maar ook werd er een lunch verzorgd en werd het huishouden gedaan. 
Wij wisten niet wat ons was overkomen en al helemaal niet waar we aan toe waren, deze hulp was dan ook zeer welkom en hebben wij zeer gewaardeerd.
Daarnaast werden we overspoeld door bloemen, kaartjes, chocola en berichtjes dit heeft ons allen ontzettend goed gedaan! Er zijn zelfs meerder doneer acties opgezet en zo is er ontzettend veel geld opgehaald, heel bijzonder hoe zelfs voor ons onbekende mensen met ons mee hebben geleefd.

We hebben een tijdelijk kantoor staan, een container voor opslag en van de winter zullen we nog op zoek moeten naar stalling voor een aantal van onze paarden, het is nog een beetje behelpen hier en daar maar we weten ook heel goed dat het veel slechter af had kunnen lopen.

Inmiddels hebben we een nieuw paarden auto'tje waar we heel erg blij mee zijn, is de Karperhoeve Boerenmarkt door gegaan en hebben we nog meer leuke activiteiten gehad, waaronder een bbq op de plek waar voorheen (en strakjes weer) de stallen stonden. We hadden een mooi terras!

Achter de schermen zijn we druk bezig geweest met de verzekering en is bijna alles afgerond. De nieuwbouw kan gaan beginnen en dat zal eind september/begin oktober ook gaan gebeuren. Wat is het fijn als strakjes alles weer is zoals het was!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Terug naar boven