2021; een bijzonder jaar!
30-12-21
We hebben ondertussen alles al gehad, geen les geven, alleen kinderen les geven, alleen buiten les geven, les geven tot 20:00 uur, enz. enz. Allemaal maatregelen en nog zitten we er midden in.
We hadden heel erg gehoopt op de Karperhoeve Boerenmarkt, juni zou hem niet worden, dan maar september. Ook dat werd hem niet, in plaats daar van hebben we een hele leuke middag kunnen organiseren voor kinderen die van huis uit de financiële mogelijkheden niet hebben voor een dagje uit.
Daarnaast hebben we natuurlijk nog meer andere leuke dingen mogen doen, de wedstrijden zijn allemaal door gegaan, 3 super leuke en volle weken ponykamp! Vanwege de vele inschrijvingen hebben we zelfs nog een kamp in het Pinkster weekend georganiseerd wat ook zeer geslaagd was!
Maar ook niet te vergeten, het pony pimpen, de Halloween griezeltocht en we hebben Sinterklaas nog op bezoek gehad! Ook de vader en kind middag was een onwijs groot succes en daar komt zeker een vervolg op, voor zowel de moeders als de vader.
Ook de mooie, sportieve successen die Inez en Els behaald hebben op de wedstrijden kunnen we niet onbenoemd laten.
En natuurlijk het 25 jarig bestaan van de manege. Dat was wel een klein feestje waard en zijn we nog onwijs verrast door onze leden. Om te beginnen super gave aankleding voor de hindernissen en een mooi boek met herinneringen van de leden aan de Karperhoeve en als kers op de taart nog een onwijs mooie bijdrage voor het opknappen van de binnenbak.
Ook met de Grote Club actie hebben onze leden super hun best gedaan en een hoop geld op gehaald. Het is goed besteed, inmiddels word er hard gewerkt aan de bakrand van de binnenbak en de verlichting in de hele grote schuur. Over een paar weken de nieuwe bodem er in, dan kunnen we er voorlopig weer een paar jaar tegen aan.

Iedereen die ons, op wat voor manier dan ook, heeft geholpen het afgelopen jaar; onwijs bedankt! Natuurlijk de medewerkers, maar ook de vrijwilligers en iedereen die een financiële bijdrage heeft geleverd.
Zonder jullie kunnen we echt niet doen wat we het afgelopen jaar hebben gedaan.

Op naar 2022, dat iedereen maar weer met veel plezier naar de Karperhoeve kan komen!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Terug naar boven