Het kerstdiner was weer enorm dankbaar!
02-01-20
Voor de derde keer dit jaar hebben we op de Karperhoeve vlak voor de kerst een kerstdiner georganiseerd. In het totaal kwamen er 16 gasten uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Allemaal werden ze op gehaald.

In de auto was het al spannend, ze wisten totaal niet wat ze te wachten stond en er kwamen dan ook de meest uiteen lopende ideeën naar voren.

Eenmaal bij de Karperhoeve aan gekomen lag voor de Barg de rode loper uit, binnen was het gezellig en stond de tafel gedekt.

Als eerst stond er stokbrood op de tafel, met verschillende soorten smeersels. Daarna kwam de soep, er was keuze tussen groentesoep en ossenstaartsoep.
Het hoofdmenu bestond uit boerenkool, zuurkool, peen en uien, sliertjes vlees en rookworst. De gasten hebben genoten van al dit lekkers!
Natuurlijk volgde er nog een toetje en koffie met een heerlijke bonbon.

Als afsluiter van de avond kregen alle gasten een heel mooi kerstpakket, met een houtenkistje met orchideeën. Wat waren ze verrast en wat een leuke en lieve complimenten werden er aan ons uitgedeeld!

Het is zo mooi om mensen een leuke avond te organiseren. We kunnen zeggen; doel bereikt!

Dit hele mooie feest is mede mogelijk gemaakt door Stichting Schiedam Vlaardingen Fonds, Simones Verf, Expert Vlaardingen, ChocKing Chocolatiers en Aannemingsbedrijf Verboon Maasland B.V.
Zonder hun financiële steun hadden we dit mooie feestje niet zo mooi kunnen maken. Op naar 2020!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Terug naar boven