Mooie resultaten de afgelopen tijd!
05-10-21
Alle wedstrijden zijn weer in volle gang en ook wij zijn weer regelmatig op pad geweest de afgelopen maand!

Eind augustus namen Els en Kadanz deel aan de Nootdorpse Dressuurdagen. Al jaren komen wij hier met groot plezier. Vorig jaar wisten zij in de klasse B overall kampioen te worden op deze wedstrijd. Dit jaar lukte het nét niet om de overall prijs klasse L1 mee naar huis te nemen maar met een 4e, 3e en 4 maal een 2e plek en in het totaal 14 winstpunten wisten zij dit jaar zeker weer een mooie prestatie neer te zetten!
Voor het eerst sinds een lange tijd reed ook Ineke weer de ring in! Dat was ook tijdens de Nootdorpse Dressuurdagen. Zij reed met Eïanco de kür op muziek in de klasse Z2. Met een score van 67% werden zij 3e!!

2 weken later kwamen Inez en Els aan de start tijdens de Kingsland competitie in Naaldwijk, dit was een weekend vol debuten. Allereerst kwam Inez met Little-Rose aan de start in de klasse L1. Voor Rose was dit haar aller eerste wedstrijd, het doel was dan ook om een ontspannen proef te rijden. Dat lukte! Zij behaalde een 3e en een 4e plek en 2 winstpunten!
Kadanz liep onder Els zijn eerste L2 proeven. Zij wisten foutloos door deze proef te sturen en dat leverde hen een 1e en 2e plaats op met 4 winstpunten, daarmee wonnen zij ook de overall prijs in hun klasse!
Als laatst kwamen Inez en Jillz nog aan de start in de klasse Z2. Zij lieten een hele fijne eerste proef zijn, helaas ontstonden er in de 2e proef wat foutjes. De eerste proef was dan ook goed voor een mega score van 73%, dat zijn maar liefst 3 winstpunten. In de 2e proef behaalde zij ook alsnog 2 dikke winstpunten. Deze punten waren goed voor een 1e en 3e plaats en ook zij behaalde de hoogste score van de rubriek. De Kingsland schaal ging nét aan hun neus voorbij maar een 2e plaats over het hele weekend was ook een hele mooie prestatie!

Ook Ianco en Eïanco moesten aan de bak. Zij kwamen aan de start tijdens de subtop 3- daagse in Houten.
De eerste dag liep Ianco 2 fijne proeven die beloond werden met 62% en 63%, goed voor een 2e en 4e plaats. De proef van Eïanco kwam niet helemaal lekker uit de verf maar alsnog behaalde ze wel 2 winstpunten.
De 2e dag kwam alleen Ianco aan de start. Ze liep beter als de dag er voor en van de foutjes hadden zij geleerd. Zij werden 3e en 6e en met 2 winstpunten mogen zij starten in de Lichte Tour, een mijlpaal!
De laatste dag stond de kür op muziek weer op de planning voor Eïanco. Ze liep beter dan de eerste dag en vol goede moed reden zij de ring in. Totdat.. het bleek dat Inez de verkeerde muziek had ingeleverd. Er kwam kerstmuziek uit de speakers! Toch hadden zij een poging gewaagd, helaas herkende Inez de muziek echt niet meer en dan is het toch erg lastig om er een proef op te rijden dus besloten zij af te groeten.. Wel een hele wijze les!

Els en Kadanz sloten deze drukke wedstrijd periode af met de Jong KNHS Zuid-Holland Competitie. Zij reed de 2 laatste selectie wedstrijden van deze competitie. Tijdens de, voor haar, eerste selectie reed zij 2 nette proeven. Dit leverde hen 2 keer een 5e plek op met 3 winstpunten totaal. De volgende er een schepje bovenop! Dat lukte en resulteerde in een 2e en 3e plaats met bijna 5 winstpunten! Hiermee wisten zij zich ruimschoots te plaatsen voor de finale. Deze werd verreden op 3 oktober. De stijgende lijn wisten zij vast te houden en zette een goede proef neer. Bij een jury werden zij op de eerste plaats gezet! Uiteindelijk werden zij 3e met een percentage van 65,83%

Allemaal hele mooie prestaties, op naar het indoor seizoen!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Terug naar boven