Na 2 jaar weer een kerstdiner!
23-12-22

Nadat het kerstdiner voor de (eenzame) ouderen 2 jaar niet door heeft kunnen gaan, is dit feest weer dubbel en dwars ingehaald. Mede dankzij alle sponsororen hebben we maar liefst 40 ouderen een fantastische avond kunnen bezorgen!
Zij werden verwelkomd met een kopje koffie en thee met een lekker koekje.

Het diner bestond uit 3 gangen, om te beginnen een bord ossenstaart- of groentesoep. Gevolgd door een ouderwetse boerenkool en zuurkool stamppot of hutspot met rookworst, ballen gehakt en stoofvlees. Uiteraard was er nog een nagerecht, een triffle met rood fruit en een ouderwets advocaatje met slagroom.

Tussen de maaltijden door werden er leuke prijzen vergeven tijdens een bingo en na de laatste ronde koffie/thee en een bonbon gingen de dames en heren met een goed gevulde buik én een tas vol met lekkernijen weer naar huis. Wij hopen dat iedereen hier mee nog lekker na heeft kunnen genieten.

Dit is allemaal mede mogelijk gemaakt door de LionsClub Maassluis, Hoeve Bouwlust, Bottelier Zonneveld, Groen en Remmerswaal, Hoeve Rust-Hoff, de Kinderkledingbeurs en alle vrijwilligers die hebben gekookt, geserveerd en de mensen hebben gehaald en gebracht!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Terug naar boven