Nóg een verassing
25-10-21
Tijdens de Hemelvaart wedstrijd zijn wij al in het zonnetje gezet door onze leden. We kregen een mooi zijl en hartjes om de hindernissen mee aan te kleden en daarbij een boek waar iedereen wat in heeft geschreven.
Wij hadden natuurlijk nooit verwacht dat onze leden nog een verassing aan het voorbereiden waren! In een aantal maanden tijd hebben zij geld ingezameld en daar is een heel mooi bedrag van maar liefst €2000,- uit gekomen! Een bijdrage van onze leden voor het verbeteren van de binnenbak! Daarbij heeft V&R Equestrian Footings B.V. nog een bedrag van €250,- beschikbaar gesteld. Zij hebben vorig jaar de nieuwe bodem in de buitenbak verzorgd en zullen ook de binnenbak weer onder handen nemen. En als kers op de taart zal er nog een mooi doek gemaakt ter ere van de leden die dit mede mogelijk hebben gemaakt. Daar hoort natuurlijk een glaasje bubbels bij!

Iedereen onwijs bedankt voor dit mooie cadeau! En de binnenbak zal er gauw komen. Dat we er met zijn alle maar een hoop plezier van zullen hebben!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Terug naar boven