Super weekend tijdens de Nootdorpse dressuurdagen
22-09-20
In het eerste weekend van september werden de Nootdorpse dressuurdagen georganiseerd door Hippisch Centrum Nootdorp.
Deze wedstrijd vind elk jaar plaats, dit jaar iets later dan normaal in verband met Corona. De Karperhoeve is ook bijna elk jaar van de partij en zo ook dit jaar!

Els en Kadanz gingen voor het eerst ‘ver’ op wedstrijd. Kadanz vond het rijden in de auto heel spannend, hier hebben zij een hoop tijd in gestoken en nu konden zij dus in Nootdorp komen. Dat was de eerste overwinning!
Na de reis zat de spanning bij Els en Kadanz nog iets te hoog en daardoor konden zij de eerste dag niet helemaal laten zijn wat ze konden maar gelukkig waren er nog 2 dagen waar dat wel lukte. 2x 2e en 4x 1e met 14 winstpunten was het resultaat!

Ook Jillz had de eerste dag helaas wat last van spanning, hierdoor slopen er wat te grote fouten in de proef en dat kostte punten. De tweede dag liep zij wel ontspannen door de proef en de laatste dag konden zij alles uit de kast halen en lieten ze zien wat ze kunnen! Inez en Jillz werden 1x 3e, 2x 2e en 3x 1e en reden bij elkaar 13 winstpunten bij elkaar!

Deze resultaten maakte Els en Kadanz overall winnaar van de klasse B paarden en Inez en Jillz werden overall winnaar van de klasse M1 paarden!

Op 26 september zullen zij aan de start komen in Heerjansdam waar de regiokampioenschappen verreden zullen worden!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Terug naar boven